Iubitul colegei mele

Postarea asta conține fapte fictive și în niciun caz nu se referă la persoane care există cu adevărat, cu atât mai puțin la persoane care există cu adevărat în proximitatea mea, zi de zi.Motiv pentru care toată narațiunea se va întâmpla la persoana a III-a.

Crenguța nu vrea să-și împovăreze părinții cu cheltuieli care pot fi evitate, așa că, în loc să stea în chirie, stă la cămin, de doi ani încoace. Probabil același lucru o motivează și pe colega de cameră a Crenguței. Ajungem astfel în situația în care Crenguța și colega ei de cameră sunt, ei bine, colege de cameră. Dar Crenguța este fără voia eicolegă de cameră și cu iubitul colegei ei de cameră, care a venit în vizită de câteva ori, apoi a rămas peste noapte de câteva ori, iar acum e o prezență nelipsită din viața lor.

Așadar fără să vrea Crenguța s-a trezit că are și ea iubit și nu doar că-l are, dar locuiește cu el, fără să se bucure de vreunul din avantajele pe care le ai atunci când ai iubit. Se poate bucura în schimb de ocazia de-a se împiedica în adidașii lui din fața chiuvetei în fiecare dimineață, când încearcă să se spele silențios pe dinți. Se mai poate bucura să caute pe sub hainele lui de pe scaun ca să găsească hainele pe care le lăsase ea pe scaun dimineață, când a plecat la muncă. Are bucuria nemăsurată de a se ascunde după ușa minusculă a șifonierului, când se schimbă de haine sau când își pune pe ea uniforma de mers la duș. Se poate bucura că știe sunetele pe care le face iubitul colegei ei de cameră în timpul sexuțului, pentru că întâmplarea face ca ea să nu adoarmă în alea 30 de secunde care cred colega ei de cameră și iubitul colegei ei de cameră că îi sunt necesare să adoarmă. Și ce bine că stă cu colega ei de cameră și iubitul colegei ei de cameră, pentru că altfel n-ar putea să-și facă mișcarea zilnică necesară, să cumpere apă, după ce a ajuns acasă și a văzut că iubitul colegei ei de cameră și colega ei de cameră i-au băut apa, din cauză că lor le-a fost prea peste mână să se ducă în Carrefour.

Dar Crenguța are teamă de confruntări directe, așa că nu i-a spus nimic din toate astea colegei ei de cameră, deși ai zice că ar trebui să se prindă și singură că poate exagerează un pic. În schimb, o să riște și o să pună asta pe blog și o să aștepte să vadă ce se întâmplă.

Acum o să se ducă să-și spele niște chiloți pe hol, dacă tot s-a apucat de spălat rufe în public.

Advertisements
Iubitul colegei mele

One thought on “Iubitul colegei mele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s