De ce lumea ar fi un loc mai bun, dacă toți am face pipi stând jos, în băile de cămin

Înainte de toate, rog să nu ne jenăm de subiectul discuției. Se putea mai rău și, dacă tot ne-am apucat de mythbusting, zic că e cazul să-l spargem și pe ăsta. Și fetele fac pipi. Dar pentru că sunt o floricică și roșesc la cuvinte vulgare, voi alinta actul acesta de a elimina apa din corp în toate chipurile, de o să vi se acrească de atâta dulce până la sfârșit și o să vă vină să mâncați o lămâie.

Dragilor, din momentul în care suntem expulzați din confortul uterelor mamelor noastre în lumea asta crudă, ne lovim de tot felul de nedreptăți, asta știm. Dar nu există nenorocire mai mare cu care m-am confruntat decât faptul că în momentele în care voiam cu înverșunare să fac pipi, în timp ce mă aflam în cămin, găseam pe fiecare vas de WC stropi de șușu care nu ar fi trebuit să fie acolo. Nu că există stropi de șușu care *ar trebui* să existe pe vreun vas de WC. Niciun strop de pipi, vreodată, n-ar trebui să se afle pe marginea vasului de toaletă, unde în mod normal se stă cu poponețul. NU!

Așa încât fac un apel către oricine citește rândurile astea și stă sau va sta vreodată (mă știți doar, mereu m-a preocupat educarea generațiilor mai tinere) într-un cămin studențesc sau într-o locuință de orice fel cu alți oameni: FACEȚI PIPI STÂND JOS, INDIFERENT DACĂ SUNTEȚI FETIȚE SAU BĂIEȚEI! Patria vă va fi recunoscătoare.

Fetițelor, vouă oricum așa vă vine mai ușor. Așa e firea lucrurilor. Dar dacă, din ceva motive, vi se pare mai natural să vă cocoțați piciorușele gingașe pe vasul toaletei și să vă pișați din avion, vă rog…nu mai! Gata! Pentru că stropiți, pisi. Și dacă se nimerește să merg eu – sau altă fată care face pipi cum ar trebui – după voi, o să găsim un strat scârbos și sinistru de urină și e ciudat să ștergi după altul, ceea ce mă aduce la următoarea idee: DACĂ, totuși, vă scapă niște stropi, pentru că, na, oameni suntem cu toții și greșim, ștergeți, în mama mă-sii de treabă. E al vostru și e ok să curățenie după voi (dacă Milka poate, pot și io). Patria vă va fi recunoscătoare.

Băieței, la voi e mai greu la capitolul ăsta, pentru că înțeleg că unii dintre voi se simt efeminați, dacă fac pipilică stând jos. Dar ia uite veste: NU VĂ VEDE NIMENI ACOLO! Faceți-vă de cap. Stați în cap, dacă asta vă ajută să nimeriți ditamai gaura. Pe bune, la raportul dintre vasul WC-ului și…alte proporții, ai zice că vă e mai ușor să nu dați pe lângă. Dar nu vă e. Deci faceți un efort, luați taurul de corn coarne, înfruntați-vă masculinitatea șubredă și faceți pipi stând jos. Patria vă va fi recunoscătoare.

În încheiere, vin cu niște idei de lozinci, că astea-s ușor de reținut și cică dacă-ți repeți suficient de des niște chestii, ajungi să ți le însușești și n-ar strica să ne însușim și ceva bun din când în când, nu numai glume ieftine de pe interneți, din care eu mi-am însușit suficiente. Revenind.

Nu mai fi așa scârbos,

Te rog, fă pipi stând jos.


Pun pariu că Făt-Frumos

Făcea pipi doar stând jos.


Prințeso, e odios

Să nu faci pipi stând jos.


Uite, te și rog frumos,

Fă și tu pipi stând jos.

Și lumea a devenit un loc mai bun, după ce Crenguța le-a deschis tuturor ochii, iar oamenii au încetat să mai stropească vasul de toaletă din căminele studențești *fade out*

Advertisements
De ce lumea ar fi un loc mai bun, dacă toți am face pipi stând jos, în băile de cămin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s